Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Wiper sabeulah universal IDA-609

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Treuk tugas sareng beus anu beurat
Populér di pasar Éropa
Persis kualitas sareng penampilan menawan
Kandel 1,4mm ku waja seng galvanis
Kualitas luhur vertikal stainless steel spring vertebra
Kualitas tinggi impor karét alam
Bungkus hiji
Ukuran sayogi: 24 ″ 26 ″ 27 ″ 28 ″


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami