Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Universal Otomatis Kaca Wiper IDA-901

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ukuran sayogi: 14 ″ -28 ″
Agul jinis hibrid sareng rangka palastik tipe bosch kalayan stainless
tonggong waja sareng karét alam
Cocog sareng mobil Toyota, Honda, Nissan, Mitsubishi, Isuzu sareng Japaness
Bungkus hiji atanapi ganda sayogi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami