Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Ciwit Tab Wiper Blades IDA505

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Asalna teu nganggo wiper tanpa bingkai pikeun panangan OE
Desain Aero, tonggong baja tanpa rangka, karét alam
Kénca / nyetir tangan katuhu sayogi
Bungkus hiji atanapi ganda
Ukuran sayogi: 11 ″ -28 ″


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami