Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Warta Industri

  • Wiper maintenance guide?

    Pitunjuk pangropéa wiper?

    1. Nalika nganggo pengusap pikeun miceun debu dina permukaan kaca wanci cerah, pastikeun nyemprot cai gelas, henteu garing. 2. Aya kokotor anu nekad sareng keras dina gelas, anu kedah diberesihan ku panangan. Hal-hal ieu tiasa sacara gampil ngarusak wiper wiper sareng nyababkeun wiper wiper janten uncl ...
    Maca deui
  • What are the types of wipers?

    Naon jinis wiper?

    Kira-kira aya dua jinis sapu. Salah sahijina nyaéta wiper tradisional saliwat, anu mangrupikeun panyeuseup anu paling umum. Aya tilu dugi ka opat tahapan, anu tiasa disaluyukeun ku supir numutkeun kaayaan hujan sareng tetempoan; anu sanésna nyaéta sensor cai hujan. , Éta biasana dianggo di tengah sareng hig ...
    Maca deui