Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Multi Fungsi Wiper Blade IDA-704

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Universal type Smart wiper datar sareng 10 adaptor pikeun anu béda
Panangan diasah
Desain aerodinamika pikeun nyegah tekanan aliran udara nyababkeun angin-angkat sareng nyayogikeun kinerja anu luar biasa sanajan dina kecepatan tinggi
Nyokong baja spring fléksibel kualitas luhur ngajantenkeun langkung stabil
Cocog sareng model mobil 99% di dunya
Gampang dipasang
Ukuran sayogi: 11 ″ -28 ″


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami