Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa bénten-bénten dumasar kana pasokan sareng faktor pasar sanés. Saatos perusahaan anjeun ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi, kami bakal masihan anjeun daptar harga anu diénggalan.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang umumna peryogi jumlah minimum order pikeun pesenan internasional.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun data kualitas produk anu relevan?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur produk, kalebet analisis data uji aksésoris dina produk;

Naon waktos pangiriman rata-rata?

Pikeun sampel, waktos lead nyaéta sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pangiriman nyaéta 20-30 dinten saatos nampi setoran. Tanggal pangiriman bakal mulai saatos (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami gaduh persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos pangiriman kami moal tiasa nyayogikeun tenggat waktos anjeun, mangga nyumponan sarat anjeun dina penjualan. Dina sadaya kasus, urang bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus, urang tiasa ngalakukeun éta.

Metode pembayaran mana anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar ngalangkungan rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:

Deposit 30% dibayar sateuacanna, anu 70% relatif sareng kasaimbangan salinan tagihan lading.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng dipercaya?

Leres, kami pabrik, sareng siklusna tiasa dikontrol ku nyalira.

Kumaha perkawis biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman gumantung kana kumaha anjeun milih kéngingkeun barangna. Pengiriman barang mangrupikeun jalan kaluar anu paling saé pikeun jumlah anu seueur. Biaya pengiriman barang anu pasti, kami ngan ukur tiasa masihan anjeun inpormasi lengkep saatos terang kuantitas, beurat sareng cara na. Mangga kontak kami pikeun langkung seueur inpormasi.

Kumaha ngabéréskeun pembaruan bungkusan produk?

Sacara umum, upami seueur teuing saham, urang bakal komunikasi sareng bungkusan luar produk, sareng anu pangsaéna pikeun ngawartosan urang sateuacanna.