Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Taros Kami

Ningbo Chinahong Traffic Equipment Co., Ltd.

(Ningbo IDA Auto Parts Co ,. Ltd.)


Alamat

Désa Minlian, Jalan Guisi, Kacamatan berteknologi Tinggi, Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, Cina


Telepon

Penjualan: 0574-8655 0966
Sokongan: + 86-13989395733


Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami