Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Tentang Kami

Ningbo Chinahong Traffic Equipment Co., Ltd.

Ningbo Chinahong Traffic Equipment Co., Ltd. (NingBo IDA Auto Parts Co., Limited) didamel pikeun wilah wiper wiper sareng panangan wiper, tempatna di Kota Ningbo kalayan transportasi anu merenah anu aya di gigir palabuhan pangiriman internasional Ningbo.

Kami keukeuh kana inovasi téknologi, nyiptakeun produk, ngalakukeun upaya dina dekelopment sareng panggunaan pangerjaan énggal sareng bahan énggal.

Kusabab ngadegna, parusahaan urang tetep hirup nepi ka "jual jujur, kualitas bset, jalma orientasi sareng silih kauntungan". Naon deui, Kami parantos ngudag pikeun nyayogikeun wilah wiper anu unggul, sareng ISO / TS16949 anu disahkeun dina 2014 kanggo ngajantenkeun produk premium anu tetep.

Kalayan pinuh ku karep sareng kayakinan pikeun perusahaan kami, kami leres-leres ngarepkeun IDA tiasa janten pilihan anu pangpayunna di pikahareupeun!

1111
222
333