Hapé
+86 574-8655 0966
Nelepon Kami
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com
  • shouye11
  • shouye2

Produk Kami

Kanyataan nyata

Kami gaduh sababaraha kanyataan super di dieu

  • The company specializes in manufacturing car wipers and accessoriesThe company specializes in manufacturing car wipers and accessories

    15 taun +

    Perusahaan ngahususkeun dina ngasilkeun mobil wiper sareng asesoris

  • Annual outputAnnual output

    3 juta +

    Kaluaran taunan

  • Applicable models: including cars, trucks, buses, and matching
Special accessoriesApplicable models: including cars, trucks, buses, and matching
Special accessories

    98% +

    Model anu tiasa diterapkeun: kalebet mobil, truk, beus, sareng asesoris Khusus anu cocog

Aplikasi

  • 2

  • 22

  • 33

  • 44

  • 55

  • 66

  • 77

  • 88

  • 99

  • 1010